Het gebruik van OOFOS

OOFOS is een uniek product welke is ontwikkeld om het lichaam, de benen en voeten sneller te helpen herstellen na een fysieke inspanning en/of pijn te verminderen bij klachten zoals Hielspoor en/of Peesplaat ontsteking. OOFOS is gemaakt van een uniek materiaal OOfoam™, een zacht materiaal dat tot wel 37% zachter is dan andere materialen welke worden gebruikt in schoenen. De zachtheid van ons OOfoam en de vorm van ons voetbed zorgen voor een optimale en unieke Recovery werking.

Het gebruik van OOFOS kunnen we verdelen in 2 soorten Recovery:

1. ACTIVE RECOVERY

Gebruik OOFOS na een intensieve inspanning zoals een lange wandeling, hardloopwedstrijd/training, na het sporten of een lange dag op de voeten bijvoorbeeld een staand beroep of waar je veel stappen zet op een dag. Draag OOFOS 45 tot 90 minuten voor optimale werking en ervaar “the OO”

2. ALL DAY RECOVERY
OOFOS kan je ook gedurende de dag dragen, waardoor pijnlijke voetklachten zoals Hielspoor en/of peesplaat ontsteking kunnen worden ontlast. Het zachte OOfoam™ vermindert druk op de pijnlijke punten waardoor lopen weer mogelijk is en het lichaam zich kan herstellen.

*Slijtage of defecten veroorzaakt door verkeerd gebruik komen niet in aanmerking voor reclamatie.
*OOFOS Benelux behoudt het recht klachten te beoordelen naar eigen inzicht en reclamaties af te keuren.
*Wanneer u contact opneemt voor reclamatie zorg ervoor dat u alle relevante informatie zoals: ordernummer en duidelijke foto(’s) toevoegt in een mail naar info@oofosbenelux.nl.