FAQ

Q. Voor wie zijn OOFOS bedoeld, en wie zou OOFOS kunnen dragen?

A. Het magische antwoord, OOFOS is voor iedereen!

De technologie achter OOFOS schoeisel is het unieke OOfoam, welke 37% meer schokken absorbeert dan elk ander materiaal in schoenen. Het gepatenteerde voetbed biedt ook goede ondersteuning, dat is de reden waarom OOFOS door gezondheids specialisten, zoals Podotherapeuten en fysiotherapeuten word aanbevolen.

De eenvoudigste manier om OOFOS schoeisel te beschrijven is door te zeggen dat je normaal een zeer zacht materiaal met geen steun of een relatief hard materiaal met ondersteuning aantreft. OOFOS biedt het beste van beide werelden. Het OOfoam is zeer zacht en het gepatenteerde voetbed biedt uitstekende ondersteuning, met name ondersteuning van de voetboog.


Q. Kan OOFOS mij helpen met Plantaire Fasciitis en Hielspoor?

A. Veel mensen ondervinden tijdens het dragen aan OOFOS verlichting van de pijn geassocieerd met deze aandoeningen.

Ons gepatenteerde voetbed heeft een ingebouwde ondersteunende boog en dit samen met de ongelooflijke demping van ons OOfoam kan het genezingsproces helpen.


Q. Kan OOFOS helpen bij knieproblemen?

A. Jazeker!

Het OOfoam biedt 37% meer schokabsorptie dan elk ander materiaal dat wordt gebruikt in schoenen. Het feit dat OOFOS meer van de impact zal absorberen wanneer je loopt resulteert in minder pijn.


Q. Hoe helpen OOFOS bij het herstellen?

A. De meeste mensen dragen schoenen welke hun voeten vertellen waar naar toe te gaan.

Dit komt omdat deze schoenen gestructureerd zijn opgebouwd. Sportschoenen kunnen vrij stijf zijn omdat deze gericht zijn op stabiliteit. Binnenzolen zijn ontworpen om hetzelfde te doen. OOFOS schoenen zijn veel meer gericht op "gevoel" en het helpen je voeten en jezelf beter te voelen!

Ons gepatenteerde voetbed ontwerp biedt veel steun en het OOfoam levert 37% meer schokabsorptie dan andere materialen in schoenen. Dit vertaalt zich naar het verlichten van de effecten van gewicht op je voeten en je lichaam. Wat resulteert dat de drager sneller herstelt van lichamelijke inspanningen, zoals sporten, de hele dag werken of als je de hele dag op je voeten hebt gestaan.


Q. Hoe lang kan ik OOFOS dragen?

A. We ondervinden dat de meeste mensen hun OOFOS niet meer uit willen doen wanneer ze deze aan de voeten hebben.

Het is het beste om uw voeten te laten spreken. Wij beloven, ze zullen u het laten weten!


Q. Wat is de levensduur van OOFOS schoenen? Hoe lang zullen ze meegaan?

A. Onze OOfoam blijft demping geven ook na een langere tijd zal ons OOfoam zacht aanvoelen.

Uit onze ervaring zien we wat slijtage op de zool na verloop van tijd bij normale gebruik; echter het voetbed behoudt de vorm en het zachte gevoel voor een zeer lange tijd. 


Q. Zijn OOFOS als Crocs?

A. Wij laten deze vraag over aan uw voeten, deze zullen u het antwoord geven.

Zodra je een paar OOFOS probeert vindt u het antwoord vrijwel direct. Ons materiaal is uniek en exclusief voor OOFOS, wij zijn het enige shoenenmerk welke het OOfoam gebruikt. Het gepatenteerde voetbed ontwerp en het OOfoam zijn wat OOFOS verschillend maken en ons onderscheiden van alle andere merken. Een andere prachtige eigenschap van onze schoenen is dat ze op een natte ondergrond een fantastische grip hebben, dus ze zijn goed te gebruiken rond zwembaden en/of op boten.


Q. Slippers zijn slecht voor mijn voeten, waarom zijn OOFOS wel geschikt?

A. Onze schoenen hebben een gepatenteerde voetbed ontwerp deze biedt ongeëvenaarde ondersteuning van de voetboog.

Het OOfoam geeft ook 37% meer schokabsorptie dan andere materialen die worden gebruikt in schoenen. Artsen hebben niet eerder gezien wat wij als OOFOS aanbieden, dus we begrijpen waarom ze dit te zeggen.
1 van onze missies hier bij OOFOS is om dat te veranderen. We hebben veel podologen welke onze schoenen aanbevelen aan hun patiënten en de lijst groeit in alle medische en paramedische communities (Chiropractors, Osteopaten en Massage Therapeuten etc.). 


Q. Ik heb een kleine scheur in mijn OOFOS, hoe kan ik die het beste repareren?

A. Als uw OOFOS beschadigd zijn, raden we het gebruik van een niet-giftige PVA (Poly vinyl acetate) lijm aan.

We raden u af gebruik te maken van hete lijm of lijm op basis van giftige chemicaliën want die kunnen het OOfoam smelten en uw OOFOS ruïneren. 


Q. Mijn slippers/schoenen zijn vies, hoe kan ik ze weer schoonmaken?

A. Het is gemakkelijk om uw OOFOS schoon te maken. OOfoam ™ houdt geen vocht of bacteriën vast en minimaliseert de geur, zodat u ze gemakkelijk kunt reinigen als ze vuil worden.

Alle OOFOS slippers kunnen met de hand gewassen worden in koud water met milde zeep. Onze OOmg- schoenen kunnen in de machine worden gewassen op de zachte cyclus met koud water en in een waszak. U kunt ook desinfectie doekjes gebruiken om de zolen schoon te maken. Plaats uw OOFOS niet in de zon of in de droger, aangezien het materiaal zal krimpen door blootstelling aan hoge temperaturen of langdurig direct zonlicht.

Laat uw OOFOS aan de lucht laten drogen op een koele, schaduwrijke plek.