Understanding the OO | Deel 3:  OOFOS voor iedereen!

Understanding the OO | Deel 3: OOFOS voor iedereen!

Wanneer je schoeisel gaat kopen, of het nu sportschoenen of nette schoenen zijn, nemen de meesten van ons de tijd om ervoor te zorgen dat de pasvorm goed aanvoelt. Bij het selecteren van je OOFOS-herstelschoenen moet dezelfde zorg worden genomen, zodat je de beste ervaring hebt. Hier zijn een paar tips om de beste pasvorm voor je voeten te krijgen.

Gevoel is alles. We hebben allemaal verschillende looppatronen. Soms veranderen blessures je looppatroon omdat het lichaam compenseert om pijn te vermijden. Bijvoorbeeld, als je plantaire fasciitis aan één voet hebt, begin je misschien het gewicht over te brengen naar de andere voet, wat vaak een onevenwichtigheid in het looppatroon en een verkeerde houding veroorzaakt. Dit kan meer druk op de knieën, heupen en rug overbrengen en vaak compensatiepijnen veroorzaken door verschillende delen van het lichaam.

Haal het meeste uit de ondersteuning van de voetboog. Bij het kiezen van elke OOFOS, zorg ervoor dat de voetboog van het voetbed comfortabel onder de boog van je voet past. Als de boog zich vooral uitgesproken aanvoelt, geef je voet dan even de tijd om de ondersteuning van de boog te waarderen. Veel schoenen zijn gemaakt van harder materiaal dat de voet in een meer starre positie houdt. Dit kan ervoor zorgen dat diepe (intrinsieke) spieren van de voeten lui en zwak worden. OOFOS maakt ze wakker en helpt alle structuren van de voeten te ondersteunen.

Forceer het niet! Ons OOfoam-materiaal is ondersteunend en zal met het dragen niet veel uitrekken. Forceer de voet nooit in een te strakke schoen. Probeer gewoon een maat groter!

Laten we onze stijlen eens nader bekijken:

OOriginal: ons eerste en originele model, dit OOFOS-ontwerp is het gene dat ons herstelverhaal heeft gestart. De OOriginal & OOriginal Sport passen identiek.

-Teenslippers met een teenstuk ontworpen om de voet over de boog te houden en te helpen bij het minimaliseren van laterale beweging.
-Unisex pasvorm, het beste voor gemiddelde tot brede voetbreedtes.

 

OOahh: Dit is onze sportieve instapper, populair bij atleten en degenen die geen teenslipper wil. De OOahh & OOahh Sport passen identiek.

-Instapstijl ideaal om snel aan te trekken, met of zonder sokken.
-Unisex pasvorm, het beste voor gemiddelde breedtes. Als je smalle voeten hebt, probeer deze stijl dan met een dikke sok.

 

OOlala: Deze teenslipper is ontworpen om te voldoen aan de vraag naar een meer stijlvolle schoen voor vrouwen.

-Damesleest, het beste voor gemiddelde of smalle voeten.
-De bandjes van dit model zijn smaller dan die van de OOriginal, waardoor de voet meer kan bewegen.
-Als je op zoek bent naar maximale ondersteuning, probeer dan onze OOriginal.

 

OOcloog: Deze klompstijl is ontworpen om meer dekking te bieden.

-Instapstijl met een open achterkant.
-Unisex pasvorm, het beste voor gemiddelde tot brede voetbreedtes.
-Als je een brede voet hebt of van plan bent om je klompen met dikke sokken te  dragen, ben je mogelijk comfortabeler in een maat groter.

 

OOmg: Dit was onze eerste volledig gesloten schoen die de teen en hiel bedekte.

-Instapmodel met rekbaar bovenmateriaal en hielkap.
-Specifieke leesten voor mannen en vrouwen, geschikt voor alle voetbreedtes.
-Als je tenen tegen de voorkant van de schoen schuren, probeer dan een maat groter.
-Als je een brede voet hebt waardoor het bovenmateriaal uitrekt over het voetbed, ben je mogelijk comfortabeler met een maat groter.

 

Nogmaals, je voeten zullen je de antwoorden geven als je de tijd neemt om de pasvorm te voelen. Omdat ons OOfoam-materiaal de voet op alle bewegingsvlakken over het voetbed laat bewegen en de bovenkanten van onze schoenen verschillende mate van rek hebben, wil je ervoor zorgen dat je voldoende ondersteuning krijgt in al onze modellen... dus, voel je pasvorm.

Wanneer je het model hent die het beste bij je behoeften past, zul je binnen de kortste keren "het OO-gevoel" ervaren.
Onthoud, we staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden, zodat je de beste "OO-ervaring" hebt.