Understanding the OO | Deel 1: OOfoam™

Understanding the OO | Deel 1: OOfoam™

Vandaag praten we over alles wat met OOfoam™ te maken heeft.Wat is OOfoam™?

OOfoam™ is de naam voor de technologie die in elk product zit dat we creëren. Het is onze "geheime wapen"; de reden waarom ons schoeisel zo goed aanvoelt en wat ons onderscheidt van andere merken.

Elk paar OOFOS, ongeacht de stijl, is ontworpen met OOfoam™-technologie en een gepatenteerd voetbed ontwerp dat samen 37% meer impact absorbeert dan traditionele schuimen in schoeisel (zoals het EVA-schuim dat in je hardloopschoenen zit).

Dit betekent dat OOFOS-schoenen zijn ontworpen om je bogen te ondersteunen en je voetbed te omhelzen, en het zachte OOfoam™-materiaal werkt om impact te absorberen, zodat wanneer je loopt, energie naar de zijkant wordt verplaatst in plaats van terug te kaatsen naar je lichaam.

Dit helpt de stress van je enkels, knieën, heupen en onderrug te verminderen - je echt beter laten voelen. De schoen is ontworpen om een meer natuurlijke loopbeweging mogelijk te maken omdat er niets tussen je voet, OOfoam™ en de grond zit. Je voet kan bewegen zoals het natuurlijk bedoeld is, alsof je op gras of zand loopt.

OOfoam™ is een gesloten-cel schuim, dus het houdt geen vocht of bacteriën vast en minimaliseert geuren. Dit is een geweldige eigenschap omdat je ze overal kunt dragen en ze gemakkelijk kunt schoonmaken als ze vies worden. Je kunt je OOFOS gewoon in de wasmachine gooien op het delicate programma met een mild wasmiddel, of ze gewoon afvegen met een doekje of washandje en ze zijn weer als nieuw. OOFOS-schoenen drijven zelfs in water!

OOfoam™ verliest ook nooit zijn integriteit gedurende de levensduur van de schoen. Dit betekent dat hoeveel je de schoenen ook draagt, je altijd die zachte schuimkussen, comfort en ondersteuning onder je voeten krijgt. Je moet gewoon letten op het profiel onderaan de schoenen. Als dat begint te slijten, is het tijd om je OOs te vervangen.

De Wetenschap Achter de OO: Er zit meer achter OOFOS en onze OOfoam™-technologie dan alleen comfort. OOFOS is wetenschappelijk bewezen om ervoor te zorgen dat je je beter voelt door de stress op de gewrichten te verminderen en het herstelproces te bevorderen. We hebben een onderzoek uitgevoerd in de laboratoria van UVA dat aantoonde dat lopen op OOFOS-schoeisel de vraag naar enkelkracht vermindert - wat betekent dat het wandelen eigenlijk minder impact heeft op het lichaam.

Als je niet aan het "presteren" bent - dat wil zeggen, rennen of trainen - wil je dan niet iets dragen dat je lichaam beter doet voelen - en wat als dat 'iets' wetenschappelijk onderbouwd was? Dat klopt. Je kunt je in wat we dynamisch herstel noemen bevinden - of eenvoudigweg je lichaam genezen door simpelweg OOFOS te dragen.