VERSCHIL TUSSEN OOFOS-STIJLEN?

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN OOFOS-STIJLEN?
Onze gepatenteerde OOfoam ™ -technologie en gepatenteerd voetbed ontwerp vormen de basis van alle OOFOS-producten. Elk OOFOS-product is ontworpen om het volgende te bereiken: eenvoud, lichtgewicht, flexibiliteit, bewegingsvrijheid, minimalistische constructie en kwaliteit

OOriginal: Het OOFOS-verhaal begint met de OOriginal Slipper. Deze combinatie van strak design en revolutionaire OOfoam ™ -hersteltechnologie legt de basis voor alle toekomstige stijlen en modellen.
Sport: met gedurfde, met de hand geschilderde afbeeldingen op de bovenste band voor een sportieve look.

OOahh: Een evolutie van de OOriginal, met een beweeglijke OOfoam ™ -band voor extra ondersteuning en comfort.
Sport: met gedurfde, sportieve, met de hand geschilderde afbeeldingen op de bovenste band.
Luxe: Met de hand geschilderde behandelingen en prints geven wat extra plezier en expressie aan de klassiek comfortabele slide modellen van OOFOS.

Sport Flex: een eigentijdse draai aan de klassieke Slide, met een slanke, verstelbare bovenband voor een meer optimale pasvorm en verstelbaarheid

OOlala: gemaakt met ons gepatenteerde OOfoam ™, deze slipper heeft een gestroomlijnd voetbed dat bij elke outfit past, dag en nacht.
Luxe: met de hand geschilderde behandelingen en prints geven wat extra plezier en expressie.
Limited Edition: In beperkte hoeveelheden beschikbaar, deze exclusieve grafische behandelingen zijn een geweldige kleurrijke toevoeging aan elke garderobe.

OOcloog: Een veelzijdige klomp die ongeëvenaard comfort biedt in uw dagelijkse werk- of vrijetijdsroutine.
Luxe: met de hand geschilderde behandelingen geven een extra vleugje kleur en creativiteit aan het dagelijkse comfort.
Limited Edition: In beperkte hoeveelheden beschikbaar, deze exclusieve grafische behandelingen zijn een geweldige kleurrijke toevoeging aan elke garderobe.

OOmg
Mesh: onze ademende 4-way stretch mesh-stof introduceert een nieuw niveau van comfort en gemak in uw dagelijkse routine.
Fibre: gemaakt met onze Fibreflex ™ -stof, deze bieden een duurzaam, maar toch ademend gevoel dat perfect naar de voet vormt.
eeZee: Een andere kijk op de klassieker, gemaakt met een unieke 4-way stretch geweven canvas-achtige technologie, deze schoenen omlijnen de hele voet.