Plantaire fasciitis - peesplaatonsteking - Hielspoor | OOfos Benelux - OOfos Benelux
 • ✔ Gratis verzending Benelux
 • ✔ Veilig betalen
 • ✔ 14 dagen recht op retour
 • ✔ Snelle levering
 • OVER PLANTAIRE FASCIITIS/HIELSPOOR

  Heeft u pijn en ongemak van Fasciitis Plantaris/Peesplaatontsteking of Hielspoor?

  SLUIT JE AAN BIJ DE OOFOS MOVEMENT VAN MENSEN WELKE HULP HEBBEN GEVONDEN BIJ HET DRAGEN VAN OOFOS

  Als u last heeft van pijn in de hiel kan het zijn dat u last heeft van fasciitis plantaris/Peesplaatontsteking, de medische term voor een veel voorkomende aandoening die scherpe pijn in de hiel en de onderkant van de voet veroorzaakt. Patiënten melden dat de pijn meestal het zwaarste is in de ochtend en kan in een of beide voeten voorkomen.

  De fascia plantaris is een band van weefsel dat de hiel naar de tenen met elkaar verbindt. De oorzaken van plantaire fasciitis of hielspoor worden niet volledig begrepen. Een stijging in de frequentie van beweging, in het bijzonder lopen en lang staan op harde oppervlakken zijn bekende risicofactoren.

  OOFOS gebruikers melden verlichting van de pijn te ervaren bij het dragen van een paar. Pijn welke wordt geassocieerd met fasciitis plantaris/Peesplaatonsteking of hielspoor. Dit is te wijten aan de maximale absorptie en demping welke onze schoenen geven. Het gepatenteerde biomechanische voetbed zorgt voor een superieure ondersteuning van de voetboog en stimuleert de bloedsomloop. OOFOS laat je voet bewegen op alle ondergronden en afwikkelen op de manier zoals de natuur het bedoeld heeft. Het OOfoam materiaal buigt tegelijkertijd met uw voet mee. Het verlicht druk en dempt schokken op de voeten, knieën en onderrug.

  OOFOS schoeisel is beschikbaar voor mannen en vrouwen. Bekijk de nieuwste stijlen en kleuren om het ideale paar voor jou te vinden.

  REVIEWS