Ons Verhaal - OOfos Benelux
 • ✔ Gratis verzending Benelux
 • ✔ Veilig betalen
 • ✔ 14 dagen recht op retour
 • ✔ Snelle levering
 • ONS VERHAAL


  OOfos is ontstaan toen een aantal sportschoen veteranen uit de jaren 70 en 80 elkaar na zoveel jaren elkaar weer zagen en gezamenlijk het idee hadden om schoeisel te ontwikkelen die sport en fitness enthousiastelingen sneller zal helpen te herstellen van trainingen op een harde ondergrond. Een totaal nieuwe categorie schoeisel te ontwikkelen.

  Winkels zijn gevuld met sportschoenen allen ontworpen om rebound en energie rendement te bieden. Hardloop schoenen zijn zo ontworpen dat die je helpen makkelijker af te wikkelen en vooruit te bewegen.

  Wat ontbrak was een materiaal dat het tegenovergestelde zou kunnen doen: eigenlijk schokken opvangen na een training. Twee en een half jaar van ontwikkeling later, hadden deze veteranen een doorbraak!

  Revolutionaire OOfoam technologie in combinatie met een biomechanisch ontworpen voetbed. Met trots presenteren wij OOFOS... schoenen die echt je voeten en lichaam beter laten voelen. #FeeltheOO

   

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »