• ✔ Gratis verzending Benelux
 • ✔ Veilig betalen
 • ✔ 14 dagen recht op retour
 • ✔ Snelle levering
 • Last van Fasciitis Plantaris/Peesplaatontsteking of Hielspoor?

  SLUIT JE AAN BIJ DE OOFOS MOVEMENT VAN MENSEN WELKE HULP HEBBEN GEVONDEN BIJ HET DRAGEN VAN OOFOS

  Hielpijn? Dan kan de kans aanwezig zijn dat je last hebt van Fasciitis Plantaris/Peesplaatontsteking. Dit is de medische term voor een veel voorkomende aandoening die een scherpe pijn in de hiel en de onderkant van de voet veroorzaakt. Patiënten melden dat de pijn meestal het zwaarste is in de ochtend en kan in één of beide voeten voorkomen. 

  De Fascia Plantaris is de band van weefsel dat zich uitstrekt van de hiel naar de tenen langs de onderkant van de voet. Vaak worden de oorzaken van plantaire fasciitis of hielspoor niet volledig begrepen. Een stijging in de frequentie van beweging, in het bijzonder lopen en lang staan op harde oppervlakken, zijn bekende risico factoren. 

  OOfos gebruikers melden verlichting van de pijn te ervaren bij het dragen van een paar OOfos, pijn welke wordt geassocieerd met fasciitis plantaris/peesplaatonsteking of hielspoor. Dit is te wijten aan de maximale absorptie en demping welke onze schoenen geven. Het gepatenteerde biomechanische voetbed zorgt voor een superieure ondersteuning van de voetboog en stimuleert de bloedsomloop. OOfos laten je voet op alle type ondergronden afwikkelen op de manier zoals de natuur het bedoeld heeft. Het unieke OOfoam materiaal buigt tegelijkertijd met de voet en het oppervlak waarop je loopt mee. Het verlicht druk en dempt schokken op voeten, gewrichten en onderrug.


  OOfos Recovery Footwear is verkrijgbaar in heren- en dames modellen. Bekijk de nieuwste stijlen en kleuren in onze webshop om jouw ideale paar te vinden! Feel the OO!