WAAROM OOFOS

JOUW VOETEN HEBBEN VANDAAG HARD GEWERKT En dat zullen je voeten waarschijnlijk morgen weer moeten doen. Dat is de reden waarom elk paar OOFOS is ontworpen om uw voeten te helpen sneller te herstellen dan welk ander type schoeisel. OOFOS. Uw voeten verdienen dit!

Wat maakt OOFOS onvergelijkbaar met andere Recovery schoenen?

ABSORBEERT MEER SCHOKKEN DAN ANDERE FOAMS

Sportschoenen zijn ontworpen om meer 'rebound' te geven en je te helpen met de voortgaande beweging. Het revolutionaire OOfoam doet het tegenovergestelde. OOfoam absortbeert 37% meer schokken bij elke stap dan traditionale dempingsvormen.

REDUCEERT STRESS OP VOETEN, KNIEEN EN RUG

Uw voeten en gewrichten hebben het zwaar op een harde ondergrond. Trek een paar OOFOS aan de voeten na een training. Uw voeten voelen opgelucht krijgen de kans om te herstellen.

ONDERSTEUNT DE VOETBOOG

In tegenstelling tot normale slippers, is het gepatenteerde OOFOS voetbed zo ontworpen om de voetboog te ondersteunen. Op deze manier verlicht dit druk van de enkels, knieën en heupen, evenals uw onderrug.

DRAAGT BIJ AAN NATUURLIJKE AFWIKKELING

Biomechanisch ontworpen, OOFOS beweegt mee met zowel je voet als de grond. Het zachte, flexibele schuimmateriaal zorgt ervoor dat uw voet afwikkelt zoals de natuur het bedoeld heeft.

ER IS MEER...

• Zacht, confortabele teenpost, elimineert schuren • Duurzaam OOfoam behoudt demping over lange tijd • Vochtbestendig gesloten cel foam, is douche-klaar en wasbaar in de wasmachine • Zo licht dat ze drijven

WAT ZEGGEN ANDERE OVER OOFOS?

"Het maakt niet uit hoe graag ik mijn loopschoenen draag, het eerste wat ik doe na een race is mijn schoenen uit en mijn teentjes laten ademen! Ik ben geobsedeerd door OOFOS vanaf de eerste keer dat ik ze aantrok ... Ik trek ze aan en voel direct de ondersteuding voor mijn vermoeide voeten.”
— We zijn geobsedeerd: Essentieel voor de racedag
door Allison Pattillo, Gear Editor for Women’s Running