OOfos OOahh Sport - Black

 • De OOahh sport heeft een goede  sportieve uitstraling en maakt gebruik van het baanbrekende OOfoam dat zorgt voor 37% meer van de impact om de stress op je voeten en gewrichten te verminderen. Het voetbed is gepatenteerd en heeft een natuurlijke afwikkeling. Licht van gewicht en anti-bacterieël behandeld. Meerdere kleuren verkrijgbaar.

  • OOfoam: Absorbeert 37% meer dan andere materialen
  • Verminderd stress op knieen, onderrug en moeie voeten
  • Stimuleert bloedsomloop in voeten en benen
  • Ondersteunt de voetboog
  • Biomechanisch ontworpen voetbed voor natuurlijke afwikkeling
  • Zachte teenpost voor extra comfort
  • Douche en strand bestendig; Vocht en bacterie werend; neemt geen nare geurtjes op
  • Duurzaam OOfoam blijft demping behouden
  • Eventueel wasmachine bestendig
  • Verlicht pijn bij hielspoor
  • Zo licht dat ze drijven!

  Vragen over de maatvoering? Klik dan hier

   

 • All OOFOS styles shown are in UK sizes.
  If you normally wear a whole size: Order the same whole size OOfos.
  If you normally wear a half size:
  • Women: order a half size UP for best fit.
  • Men: order a half size DOWN for best fit.


VERGELIJKBARE MODELLEN

Reviews


sjoerdprivee@gmail.com 20-09-2016 12:39

Ik heb de Oofos OOahh Sport nu drie weken en in die weken ben ik overtuigd geraakt van de herstellende werking van deze slippers en raad ze zeker iedereen aan. Ik ben een fanatiek Crossfitter, voetballer en hardloper en had altijd last van vermoeide voeten en vooral pijnlijke enkels. Na inspanning draag ik de Oofos Sport nu minimaal een half uur en ook thuis draag ik ze graag omdat het gewoon echt heerlijk loopt. De pijn in mijn enkels is stukken minder en ook de volgende inspanning start ik met beter uitgeruste voeten.


Johan Kuijsten Fit4Play 07-09-2016 16:51

Ik ben full time werkzaam als conditie- / hersteltrainer, sta dus heel de dag op mijn (vermoeide) benen! Sinds 3 maanden doe ik na de laatste training mijn OOahh Sport slippers aan. Deze zorgen direct voor verlichting van mijn gewrichten en herstel van mijn spieren. Ik adviseer sporters na inspanning deze slippers aan te doen zodat spieren en gewrichten snel herstelt zijn voor de volgende inspanning.


Jesper 30-08-2016 11:18

Naast mijn fulltime werk ben ik vier keer per week fanatiek met sport (voetbal) bezig. Niet alleen mijn voeten, maar ook veel van mijn gewrichten krijgen tijdens het voetballen veel te verduren. Het lopen op de Oofos slippers voelt als een grote verlichting na trainingen en wedstrijden. Tijdens het lopen wordt de druk op mijn voeten en gewrichten substantieel verminderd wat zorgt voor een ontspannen gevoel en een sneller herstel. Ik ben erg tevreden over de slippers van Oofos en kan ze iedereen aanraden.


Jason Vermeer 27-08-2016 23:52

Met mijn baan sta ik elke dag enkele uren op het veld, reis ik een hoop en slof ik veel door hotels, met als gevolg; altijd vermoeide voeten en benen. Nu ik deze OOfos draag is dit heel erg verminderd. De slippers passen zich elke stap aan mijn voeten aan en voel ik dat de vorm van de OOfos veel meer naar mijn voeten staan. De verzendtijd was minder dan 24 uur! Zeker een aanrader!


noa 22-08-2016 20:53

Ongeveer 5 maanden geleden heb ik de OOfos Ooahh Sport gekocht. Ik ben hier zo tevreden mee dat ik graag een review schrijf. Naast een normale dag, voetbal ik op een hoog niveau. Na de trainingen en wedstrijden had ik altijd erg vermoeide voeten en gewrichten. De OOfos slipper doe ik nu een tijdje na de training en wedstrijd altijd een half uur aan (bijv. tijdens het douchen). Het verschil in herstel merk ik heel erg. De demping van de slipper is enorm zacht en de afwikkeling gaat ook na genoeg vanzelf. Dit zorgt voor weinig belasting op mijn voeten en versnelt het herstel voor de volgende training of wedstrijd. Dus doe je veel aan voetbal, hardlopen, wandelen of een andere sport waarbij je voeten erg belast worden, dan raad ik de functionele OOfos slipper aan.


5 sterren gebaseerd op 5 beoordelingen